#et-info-phone:before { display:none; }

Hold oversigt

Efter fødsel

Holdet henvender sig til alle som gerne vil komme godt i gang efter graviditet og fødsel. Du kan starte på holdet 6 uger efter din fødsel eller kejsersnit.

Vi har fokus på din almene styrke og på træning af din mave og ryg. Vi træner også stabilisering af de små muskelgrupper samt bækkenbundsøvelser.
På holdet vil der være mulighed for at træne med og uden baby som vægt.

Desuden vil vi gennemgå amme- og bærestillinger, slynger, babymassage og ideer og inspiration til tumleøvelser, så det både er sjovt for dig og dit barn.
Vi tager hensyn til individuelle behov og eventuelle problematikker.

Torsdage kl. 12.15-13.15. Holdet forløber over 8 gange. Pris pr. gang kr. 110.
Holdstart den 24. august.

Tumlehold

Du får mulighed for at styrke dit barns sanser og motorik gennem leg, sang og aktiviteter. Vi har fokus på at styrke dit barns motorik og give dig inspiration til leg som du kan bruge hjemme. Du vil få indsigt i dit barns motoriske udviklingsfaser. Vi har fokus på leg og træning gennem sanglege, tumle og balance øvelser samt på afspænding.

Torsdage kl. 11.15-12.00. Holdet forløber over 8 gange. Pris pr. gang kr. 110.
Holdstart den 24. august.

Fysio pilates

Fysio pilates er en nænsom træningsform, der aktivere de små stabiliserende muskler. De skaber et stærkt stabilt center, hvor arme og ben bevæges ud fra. Har du har smerter, kan de små muskler inde ved leddet sætte ud. De vil ikke længere automatisk bliver aktiveret. I stedet overtager de store muskler og det kan fører til uhensigtsmæssige bevægelser præget af instabilitet. Derfor kan ryghvirvler og bækkenleddet forskyde sig og føre til yderligere smerter. Fysio pilates velegnet til ryg og bækken patienter.

Parkinsons for mænd

Holdtræning med højt humør. Vi har fokus på Parkinsonforeningens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger for fysisk aktivitet. Vi træner bevægelighed, balance og styrke. Forvent lidt sved på panden.

Sklerose

Holdet er et blandet hold. Der er særlig fokus på den individuelle træning uden at provokere patientens spasticitet.

Balance

Problemer med balancen? Her får du mulighed for at træne med bolde, balancepuder, balloner, elastikker, krus og meget meget andet. Din balance bliver udfordret og forbedret under hyggelige og morsomme rammer.

Ryg og lænd

Inden du starten på holdet undersøger fysioterapeuten dig grundigt, for at finde ud af om problemet er muskulært, led relateret eller relateret til diskus. Derefter vil du blive undersøgt yderligere, for at fastslå hvilke strukturer der udløser smerterne.

Du får vejledning og praktiske råd om, hvordan du kan håndtere din ryg eller lænd. Du og din fysioterapeut finder sammen frem til, hvad der er dine særlige behov og hvad der den rigtige træning for dig.

Holdet er for alle som har eller har haft, et problemer med ryggen og som har brug for at træne og styrke ryggen. Vi starter med opvarmning og får lidt sved på panden. Derefter arbejder vi med styrke og stabilitet af kroppen med træning på bold, brug af redskaber eller øvelser på gulvet. Vi slutter af med udstrækning og afspænding.

Knæ og hofte

Holdtræningen er en del af behandlingen ved genoptræningen efter en hofteskade. Træningen kan også væres et supplement til den individuelle behandling. Holdet har fokus på patienter med slidgigt, ny hofte eller knæ eller korsbånds- og meniskskader.

Morbus Becterew

Vi arbejder med smidigheds- og bevægelighedstræning af ryg og nakke, skuldre og hofter. Vi arbejder også med styrke- og balancetræning, så så du får trænet hele kroppen. Træningen fjerner eller helbreder ikke sygdommen, men vil holde dine led og muskler smidige og i god form, så din hverdag føles lettere. Til træningen vil du også møde andre, der har Morbus Bechterew.

Bestille en tid til individuel undersøgelse. Du vil sammen med din fysioterapeut finde ud af, hvad der er dine særlige behov og finde frem til den rigtige træning og det rigtige hold til dig.

Patienter med Morbus Bechterew kan være berettiget til vederlagsfri behandling (ved svært fysisk handicap). Du kan få en henvisning fra din læge.

Følg os på Facebook

 

Facebook
Allerød Fysioterapeuterne · Rønnealle 41 · 3450 Allerød · Telefon 48 17 43 34 · E-mail info@fys3450.dk