Hold træning

BESTIL TID

GLA:D artrose træning

På GLA:D holdet gennemgår du et træningsforløb som består af træning og undervisning. Du lærer hvordan du træner, og hvordan du kan tackle dine smerter. Størstedelen de patienter som gennemgår forløbet, opnår en væsentlig forbedring af deres livskvalitet.

Inden du starter GLA:D træningsforløbet, gennemgår du en grundig undersøgelse og test. Træningen tilpasses til dig og vil foregå under fysioterapeutisk supervision. Som afslutning på forløbet vil du blive testet igen, for at se din udviklingen fra start til slut.

Det er fysioterapeut Jacob Kierstein, der står for forløbet. Jacob er uddannet og certificeret GLA:D terapeut.
GLA:D behandling

Sklerose

Holdet er et blandet hold. Der er særlig fokus på den individuelle træning uden at provokere patientens spasticitet.

Behandling af smerter i muskler og led hos Allerød fysioterapeuterne

Ryg og lænd

Inden du starten på holdet undersøger fysioterapeuten dig grundigt, for at finde ud af om problemet er muskulært, led relateret eller relateret til diskus. Derefter vil du blive undersøgt yderligere, for at fastslå hvilke strukturer der udløser smerterne.

Du får vejledning og praktiske råd om, hvordan du kan håndtere din ryg eller lænd. Du og din fysioterapeut finder sammen frem til, hvad der er dine særlige behov og hvad der den rigtige træning for dig.

Holdet er for alle som har eller har haft, et problemer med ryggen og som har brug for at træne og styrke ryggen. Vi starter med opvarmning og får lidt sved på panden. Derefter arbejder vi med styrke og stabilitet af kroppen med træning på bold, brug af redskaber eller øvelser på gulvet. Vi slutter af med udstrækning og afspænding.

Knæ og hofte

Holdtræningen er en del af behandlingen ved genoptræningen efter en hofteskade. Træningen kan også væres et supplement til den individuelle behandling. Holdet har fokus på patienter med slidgigt, ny hofte eller knæ eller korsbånds- og meniskskader.

Leddegigt

Holdet henvender sig ti patienter med kronisk leddegigt. Leddegigt kan ikke helbredes, men sygdomsudviklingen kan bremses, og symptomerne kan lindres og forebygges via træning og medicin.

Formålet med træningen er at forbedre bevægeligheden af alle kroppens led, samt at øge muskelstyrke og kondition for at forbedre livskvaliteten i hverdagen.

Vi tilpasser holdene i forhold til funktionsniveau og alder.

Morbus Becterew

Vi arbejder med smidigheds- og bevægelighedstræning af ryg og nakke, skuldre og hofter. Vi arbejder også med styrke- og balancetræning, så så du får trænet hele kroppen. Træningen fjerner eller helbreder ikke sygdommen, men vil holde dine led og muskler smidige og i god form, så din hverdag føles lettere. Til træningen vil du også møde andre, der har Morbus Bechterew.

Bestille en tid til individuel undersøgelse. Du vil sammen med din fysioterapeut finde ud af, hvad der er dine særlige behov og finde frem til den rigtige træning og det rigtige hold til dig.

Patienter med Morbus Bechterew kan være berettiget til vederlagsfri behandling (ved svært fysisk handicap). Du kan få en henvisning fra din læge.

Fysio pilates

Fysio pilates er en nænsom træningsform, der aktivere de små stabiliserende muskler. De skaber et stærkt stabilt center, hvor arme og ben bevæges ud fra. Har du har smerter, kan de små muskler inde ved leddet sætte ud. De vil ikke længere automatisk bliver aktiveret. I stedet overtager de store muskler og det kan fører til uhensigtsmæssige bevægelser præget af instabilitet. Derfor kan ryghvirvler og bækkenleddet forskyde sig og føre til yderligere smerter. Fysio pilates velegnet til ryg og bækken patienter.

Parkinsons for mænd

Holdtræning med højt humør. Vi har fokus på Parkinsonforeningens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger for fysisk aktivitet. Vi træner bevægelighed, balance og styrke. Forvent lidt sved på panden.

Balance

Problemer med balancen? Her får du mulighed for at træne med bolde, balancepuder, balloner, elastikker, krus og meget meget andet. Din balance bliver udfordret og forbedret under hyggelige og morsomme rammer.

© Copyright 2021 Allerød fysioterapeuterne

Allerød fysioterapeuterne
Rønnealle 41
3450 Allerød
Telefon: 48 17 43 34
E-mail: info@fys3450.dk

Behandling af persondata:
Persondatapolitik

Følg os på Facebook
Følg os på Facebook, hold dig opdateret om nyheder og behandlingstilbud.

Udvikling og design: Admeex design

Allerød fysioterapeuterne
Rønnealle 41
3450 Allerød
Telefon 48 17 43 34
E-mail: info@fys3450.dk

Følg os på Facebook
Følg os på Facebook, så er du altid opdateret om nyheder og tilbud på hårpleje fra os.

© Copyright 2021 Allerød fysioterapeuterne

Udvikling og design: Admeex design