Øvrige behandlinger

BESTIL TID

Genoptræning

Genoptræningen foregår som individuel behandling eller træning. Genoptræningen kan også foregå som holdtræning suppleret med træningsprogram til hjemmebrug. Behandlingen foretages af en vores fysioterapeuter som er specialist inden for genoptræningen.

Hjemme behandling

Vi tilbyder hjemmebehandling, hvis du af helbredsmæssige årsager er forhindret i at komme til behandling eller til genoptræning. Din læge skal anbefale denne behandling og ordinere hjemmebehandling.

Vores erfaring er, at der kan være en fordele og at det skaber tryghed at få hjemmebehandling og genoptræning i de daglige omgivelser. Vi bestræber os på, at vi ingen ventetid har på hjemmebehandling. Hvis du har brug for akutopstart på behandlingen, vil vi også finde løsning på det.

Ved hjemmebehandling skal der betales et afstands- og kørselstillæg udover de almindelige takster.

Behandling af smerter i muskler og led hos Allerød fysioterapeuterne

Virksomhedsaftale

Trivsel på jobbet kan ses på bundlinjen. Vi kan hjælpe dine medarbejdere til større fysisk velvære, som giver øget energi og større arbejdsglæde.

Smerter i nakken, skuldre, ryggen eller museskader – meget af det kan forebygges og behandles på arbejdspladsen. Vi medbringer briks og behandlingsudstyr som sikre den optimale behandling. Desuden vejleder vi forbyggende i hvordan stole og borde indstilles korrekt.

Som arbejdsgiver får du fradrag for dine udgifter til sundhedsordninger for dine medarbejdere. Medarbejderne beskattes ikke af arbejdsgiverbetalte sundhedsudgifter, når der er tale om forebyggelse eller behandling af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme. Få mere information om virksomhedsaftaler – ring på 48 17 43 34.

Stress

Typiske symptomer på stress kan være: hjertebanken, indre uro, hovedpine, svimmelhed, søvnbesvær, muskel- smerter, åndedrætsbesvær, irritabilitet, nedsat koncentration og hukommelse med mere. Det er kroppens måde at signalere, at den er overbelastet.

I behandlingen arbejder vi med at genskabe kroppens balance, og balancen mellem krop, tanker og følelser, for at genvinde overskuddet. Endvidere arbejder vi med at identificere de ydre årsager, afprøver forskellige stresshåndterings værktøjer, så der kan skabes en varig bedring. Vi laver en skriftlig stress-test første og sidste gang.

Der kræves ingen henvisning.
Bemærk at den offentlige sygesikringen ikke giver tilskud, hvorimod Sygeforsikring Danmark giver tilskud til behandlingen.

Du er velkommen til at kontakte Dorit på 22 39 57 74, for at høre mere om behandlingen.

Copyright 2019 © Allerød fysioterapeuterne

Allerød fysioterapeuterne
Rønnealle 41
3450 Allerød
Telefon: 48 17 43 34
E-mail: info@fys3450.dk

Behandling af persondata:
Persondatapolitik

Følg os på Facebook
Følg os på Facebook, hold dig opdateret om nyheder og behandlingstilbud.

Udvikling og design: Admeex design

Allerød fysioterapeuterne
Rønnealle 41
3450 Allerød
Telefon 48 17 43 34
E-mail: info@fys3450.dk

Følg os på Facebook
Følg os på Facebook, så er du altid opdateret om nyheder og tilbud på hårpleje fra os.

Copyright 2019 © Allerød fysioterapeuterne

Udvikling og design: Admeex design