​Behandling af rygsmerter – bliv smertefri

Få en sund og stærk ryg

Smerter i ryg og lænd er noget mange har oplevet, og det kan være hårdt at gå med i længere tid, da det påvirker hverdagen, arbejdet og livskvaliteten. Nogle patienter oplever ud over smerter og ondt i ryggen også en fastlåsning i lænden, som oftest er hold i ryggen.

Årsagerne kan være forskellige, men ofte skyldes det overbelastning, forkerte stillinger eller uheld. Vi står klar til at hjælpe dig med behandling af rygsmerter, uanset hvad dit problem skyldes. Vores klinik er placeret centralt i Allerød, og vi er derfor også et oplagt valg, hvis du bor i eksempelvis Lillerød, Birkerød eller Hillerød.

En skånsom og professionel behandling

En af vores dygtige fysioterapeuter undersøger dig grundigt for at finde årsagen og om problemet er muskulært, led-relateret eller relateret til diskus. Derefter vil du blive undersøgt yderligere for at fastslå, hvad der udløser smerterne. Vi vil i denne forbindelse også være opmærksomme på, om du fejler noget, som kræver yderligere undersøgelse.

Ved en behandling af rygsmerter hos os vil fysioterapeuten løse op for at genskabe bevægeligheden i led og muskler. I smertebehandlingen bruger vi blandt andet McKenzie (MDT) massage, akupunktur, El terapi og laserterapi.

Vi agter at give dig den bedst mulige behandling, og vi gør altid vores ypperste for at du får løst dine udfordringer og bliver smertefri. Når vi foretager en behandling af rygsmerter, så er du naturligvis hele tiden informeret, om hvad vi laver, og du kan stille alle de spørgsmål, du nu måtte have.

Kontakt os og hør mere om behandling af rygsmerter

Hos Allerød Fysioterapeuterne får du vejledning og praktiske råd om, hvordan du kan håndtere din ryg eller lænd – for eksempel, hvordan du kommer ud af sengen med så få smerter som muligt. Desuden vil du få øvelser, du selv kan træne, eller få tilbudt holdtræning hvis der er behov for det. Vi hjælper dig godt videre uanset om dine rygsmerter er opstået akut eller om de er kroniske. Hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en tid, så er du meget velkommen til at kontakte os ved at ringe på 48 17 43 34. 

Har du smerter?

Har du brug for en akut tid?