Professionel genoptræning i Allerød

Vi hjælper med alle former for genoptræning

Hos Allerød Fysioterapeuterne kan vi hjælpe dig med at genoptræne efter operation eller efter en skade. Vi er et team af fysioterapeuter med stor erfaring i netop genoptræning.


Vi hører hjemme i Allerød og har rigtig mange patienter fra Hillerød, Birkerød og omegn – men vi hjælper selvfølgelig alle.

Allerød Fysioterapeuterne kan blandt andet hjælpe med:

  • ​Meniskskader
  • ​Problemer med skulderled efter skade eller operation
  • Problemer med akillessene eller ankler
  • ​Genoptræning af knæet
  • Genoptræning efter hofteoperation

Uanset hvad du har brug for at genoptræne, står vi klar med vejledning, ekspertise og behandling.

Vores team har ekspert- og specialviden

Hos Allerød Fysioterapeuter er vi et hold af specialister, og vores mål er altid at give den mest optimale behandling og service. Vi besidder den nødvendige erfaring og specialviden, som vi løbende udbygger med efteruddannelse. Du får derfor altid den nyeste behandling med fokus på din unikke situation.

Vi har altid en fysioterapeut, der står klar til at hjælpe dig i forhold til dine individuelle problematikker og behov.

Hvad er genoptræning?

Hos os foregår genoptræning enten som individuel behandling, individuel træning eller som holdtræning. Vores forløb er suppleret med et individuelt tilrettelagt træningsprogram, du kan udføre derhjemme.

Behandling og træning varetages af vores fysioterapeuter, som alle har den fornødne erfaring og ekspertviden til at hjælpe dig godt videre.

Har du brug for fysioterapeutisk hjælp til at genoptræne efter en skade eller en operation, så kontakt os allerede i dag. Vi hjælper dig godt videre.

Har du smerter?

Har du brug for en akut tid?