Specialiseret behandling af muskelsmerter

Lad os gøre noget ved dine smerter i muskler og led

I vores klinik møder vi hver dag patienter, der oplever gener, muskelsmerter og ledsmerter. I langt de fleste tilfælde kan vi hjælpe vores patienter til at blive smertefri, og vi hjælper også gerne dig.

Vores klinik ligger i Allerød, og hovedparten af vores patienter kommer fra Allerød, Birkerød, Hillerød og omegn, men alle er velkomne hos os.

Overbelastning giver muskelsmerter

Har du ondt i musklerne? Ømme muskler og led kan opstå i hele kroppen. Det kan opleves som ondt i benene, lår og ryg samt som led og muskelsmerter i armene, bryst og lænd – faktisk overalt, hvor muskler og led bruges på daglig basis.

Der kan være mange forskellige årsager til smerterne, men den hyppigste årsag til smerter er en overbelastning af muskler og led. Hos Allerød Fysioterapeuterne kan vi i de fleste tilfælde hjælpe dig, så du bliver smertefri.

Individuel undersøgelse og behandling hos os

Når du oplever muskelsmerter, bliver du undersøgt af en fysioterapeut, så grunden til dine smerter og en mulig overbelastning kan identificeres. Dernæst sætter vi ind med en individuel tilpasset behandling tilrettet dine behov.

Behandlingen kan være en kombination af manuel behandling, afspænding, holdningskorrigerende øvelser, træningsprogram og supplerende laserterapi. Sammen med behandlingen får du naturligvis vejledning i, hvordan du fremover bedst undgår smerter og bruger din krop mest hensigtsmæssigt.

Forårsages smerterne af en skade, eller er de opstået efter en operation, laver vi et forløb med reel genoptræning til dig.

Vi ved, at smerter i langt de fleste tilfælde kan afhjælpes. Så gå ikke og hav ondt – ring til Allerød Fysioterapeuterne, og vi hjælper dig.

Har du smerter?

Har du brug for en akut tid?