Stor erfaring og specialviden

Allerød fysioterapeuterne er et team af specialister, som består af seks fysioterapeuter og én sekretær. Det er vores mål at give vores patienter den optimale behandling og service. Vi har alle en stor erfaring og specialviden, som vi løbende udvikler gennem efteruddannelse.

Vi bor i dejlige lyse lokaler med individuelle behandlingsrum. Har du behov for træning eller genoptræning, har vi god plads til både individuel træning, træning i maskiner og holdtræning.

Kommer du i bil, kan du parkere lige uden for døren, der er ingen tidsbegrænsning.
Vi bor tæt på Allerød station og buslinje 336 går næsten lige til døren.
Klinikken er tilgængelig for kørestolsbrugere og har handicaptoilet.

Vi har overenskomst med den offentlige sygesikring. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, vil du få yderligere tilskud.

Vi opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt, du kan læse om vores håndtering af persondata under Persondatapolitik.

I huset finder du også klinikken Allerød-fodpleje, har du behov for behandling og pleje af dine fødder, så se mere på Allerød-fodpleje.

Jacob Birkenfeldt Kierstein

Fysioterapeut og indehaver

Jacob er uddannet fra Københavns fysioterapeutskole i 2005. Har siden 2010 arbejdet som fysioterapeut hos Allerød fysioterapeuterne. I 2011 blev Jacob indehaver af klinikken.

Har stor erfaring med behandling og træning af patienter med gener i lænd og nakke.

Særlige fagområder: Lænd og nakke, voksenhandicappede, ankel og knæ
samt behandling af patienter i hjemmet.

Underviser i ergonomi på uddannelsescentret Dekra, som uddanner bus- og lastbil chauffører.

Jacob er tilknyttet Allerød Fodboldklubs 1. hold samt diverse talenthold.

Anita Øie Bischoff

Fysioterapeut

Anita er uddannet fra Skodsborg fysioterapeutskole i 1992. Har siden 2000 arbejdet som fysioterapeut hos Allerød fysioterapeuterne.

Har stor erfaring med behandling af alle typer af patienter.

Særlige fagområder: Neurologiske sygdomme, specielt spascititet. Scoliose behandling af børn og ældre. Morbus Becterew. Patienter med spændingsrelaterede gener. Bækkendysfunktion. Ældre med kroniske gener fra bevægeapparatet.

Jane Weichel Skaarup

Fysioterapeut
Jane er uddannet fra Københavns fysioterapeut skole i 1997. Ansat på Hvidovre Hospital, primært på barselsgangen og gynækologisk afdeling. Siden 2001 fysioterapeut hos Allerød fysioterapeuterne.


Er desuden uddannet fysio pilates instruktør.


Har stor erfaring med behandling af bækkenproblematik, før og efter graviditet samt bækkendysfunktion. Behandling, vejledning og genoptræning af kvinder med inkontinens og bækkenbunds myoser. Genoptræning af kvinder med skader på bækkenbunden efter fødsel. Fysio pilates træning og genoptrænings hold med blandede diagnoser.


Særlig fagområder: Bækkendysfunktion, inkontinens, McKenzie mekanisk diagnostik til nakke og ryg patienter, ledegigt, Parkinson, Myofascial release technique (MFR), MET- muskel energi teknik (særlig til bækkendysfunktion).
Underviser på GigtSkolen, både unge og ældre med diagnoserne fibromyalgi, gigt, ledegigt, diskusproblematik, bækkendysfunktion og hemiplegi.

Jakob Frederiksen

Fysioterapeut
Jakob er uddannet fysioterapeut fra Københavns professionshøjskole i 2016 og har siden 2020 arbejdet som fysioterapeut hos Allerød fysioterapeuterne.


Jakob er desuden kandidat i fysioterapi fra Syddansk Universitet i 2019.
Har stor erfaring med strukturering af evidensbaserede behandling og genoptræningsforløb.


Særlige fagområder: Jakob har speciale og specifikke kompetencer indenfor behandling og træning af personer med Parkinsons sygdom. Derudover har han bred erfaring med sportsfysioterapi.

Lilian Grundtman

Sekretær
Lilian har hele sit voksne liv arbejdet med sundhed og pleje. Først uddannet som barneplejerske og derefter uddannet som sygehjælper, hvor hun blandt andet har arbejdet på Rigshospitalet, Bispebjerg hospital og Gentofte Hospital.
Siden 1995 har Lillian være sekretær hos Allerød fysioterapeuterne. Lillian er den, der styrer klinikkens administration og tager hånd om vores patienter – både i telefonen og i receptionen.

Anne Katrine Holm

Autoriseret psykolog, specialist og supervisor i klinisk psykologi samt uddannet coach

Anne Katrine er uddannet psykolog fra Købehavns Universitet i 2004. Hun har stor erfaring med samtaler med børn, unge og voksne fra almenområdet, arbejde med børne- og ungepsykiatrien samt specialområdet. 

Anne Katrine har siden 2017 haft privatklinik, hvor hun har samtaler med voksne, børn og familier, som har kriser og trivselsproblemer.
Særlige fagområder: Stress, angst, krisesamtaler, trivselsproblemer hos børn og unge samt med børn og unge med autisme eller ADHD, og de følgevirkninger, som påvirker deres familie.


Anne Katrine arbejder også med kriser knyttet til vanskelige overgange som eksempelvis at flytte hjemmefra, vælge studie, sygemelding, miste job, blive forældre, når børn flytter hjemmefra eller overgang til seniorlivet.
Se mere på Anne Katrine Holms hjemmeside eller på hendes Facebook side.


Kontakt Anne Katrine på 26 88 50 97 eller mail: akh@annekatrineholm.dk

Dorit Søhus Sickmann

Fysioterapeut
Dorit er uddannet fysioterapeut i 1983. Siden 2006 har Dorit udelukkende arbejdet med individuelle stressbehandlinger og afholdt kurser i stresshåndtering. I juni 2017 startede Dorit hos Allerød fysioterapeuterne med individuelle stressbehandlinger.


Dorit har en del efteruddannelse og kurser indenfor stress og stressbehandling, herunder blandt andet Akupressur, Myofascial release, Respirationsøvelser, Hjernen & Stress, Hyperstress, Mindfulness MBSR ((Mindfulness Based Stress Reduction).


Læs om Stressbehandling

Har du smerter?

Har du brug for en akut tid?